Hotel Sveitsi valittiin Suomen parhaaksi lomakeskukseksi

Hotel Sveitsi on valittu World Travel Awards™ -kilpailussa Suomen parhaaksi lomakeskukseksi (Finland’s Leading Resort 2019). Kyseessä on maailmanlaajuisesti arvostettu matkailualan tunnustus ja kilpailu, joka järjestettiin jo 26. kerran.

Primehotels-ketjuun kuuluva Hotel Sveitsi sijoittuu Hyvinkään Sveitsin matkailukeskukseen. Hotel Sveitsi avattiin marraskuussa 2017 täysin uudistettuna perinteikkään Rantasipi Sveitsi -hotellin paikalle.

Finesco Capital on ollut kehittämässä Sveitsi Kiinteistörahaston kautta Hyvinkään Sveitsin ympärivuotista matkailu- ja vapaa-aikakeskusta, johon kuuluu Hotel Sveitsin lisäksi muun muassa sisäaktiviteettipuisto SuperPark, seikkailupuisto SeikkailuSveitsi, BioRex Sveitsi, Fit Park Sveitsi, Beauty & Wellness Sveitsi sekä pakopelihuone-elämyksiä tarjoava WayOut Sveitsi.

 Lue lisää täältä.

Petri Matero