Legendaarisesta Sveitsistä rakentuu Etelä-Suomen monipuolisin matkailukohde

Tiedote

19.1.2017, julkaisuvapaa kello 13

 

Hyvinkään Sveitsi uudistuu. Matkailukeskus avaa ovensa syksyllä 2017. ”Tarjoamme luonnonpuiston keskellä korkealaatuisia ja monipuolisia palveluja virkistäytymiseen ja työmatkailuun. Aktiviteetteja on joka lähtöön alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja puolen tunnin päästä kansainväliseltä lentokentältä”, hankkeen vetäjä Kari Järvenpää kertoo.

Uusi Spahotel Sveitsi on viihtyisä kokous- ja tapahtumatalo sekä luonnonystävän ja aktiivilomailijan hotelli.

”Hotellissa on 186 huonetta, erittäin runsaasti kokoustiloja sekä neljä erilaista ravintolaa. Sveitsin luonnonpuisto tarjoaa kesäisin kilometreittäin luonto- ja lenkkipolkuja ja talvella hiihtolatuja sekä erinomaiset lumilautailu- ja laskettelumahdollisuudet”, myynti- ja markkinointijohtaja Taru OjaharjuLatief kuvailee. Spahotel Sveitsi on osa palkittua Primehotels-ketjua.

Sveitsin maauimala ja uimahalli saavat alueen uudistuessa rinnalleen varsinaisen kylpylälaajennuksen sekä hoitoja tarjoavan spa-osaston. Hotelli ja kylpylä yhdistyvät lämmitetyllä ja katetulla yhdyssillalla hotellista nykyisen uimahallin puolelle.

Hotellin lisäksi kiinteistöön sijoittuvat elokuvateatteriyhtiö BioRex viidellä modernilla elokuvasalillaan, sisäliikuntapuisto SuperPark sekä iso liikuntakeskus Fit ryhmäliikuntatiloineen. Lapsiperheitä ilahduttavat myös hotellin pihapiirissä sijaitseva ulkoseikkailupuisto SeikkailuSveitsi. Hotellin läheisyydessä ovat lisäksi Sveitsin hiihtokeskus, kaksi golfkenttää ja suuri ratsastuskeskus.

 

Yhteystiedot:

Hankkeen johtaja: Kari Järvenpää, kari@finesco.fi, p. 0400 490 922

Myynti- ja markkinointijohtaja: Taru Ojaharju-Latief, Primehotels Oy, taru.ojaharju-latief@primehotels.fi, p. 046 922 4545

Viestintäpäällikkö: Sari-Leena Lund, Hyvinkään kaupunki, sari-leena.lund@hyvinkaa.fi, p. 040 745 8901

Matka 17 –osasto: 6h10

 

Kotisivut: visitsveitsi.fi

Hyvinkäällä on pitkät perinteet hyvän olon kohteena. Jo 1800-luvulla mäntymetsien arvo tiedettiin ja Hyvinkään parantolaan saavuttiin rentoutumaan pitkienkin matkojen päästä. Tämä sama ajatus herää henkiin uudistuneessa Sveitsissä.

Timi Haikala