Mäntsälän K2 asuinliiketalon rakennuttavat Taaleri Oyj:n Kiinteistökehitysrahasto ja Finesco Invest Oy

Asunto Oy Mäntsälän K2 rakennetaan Mäntsälän keskeisimmälle tontille Keskuskadun ja Lahdentien väliin (Keskustie 2, Mäntsälä). Kohteeseen tulee kaksi taloa, joista toinen on 5- ja toinen 8-kerroksinen. Talojen katutasossa on liiketiloja 670m2, toimijoiksi tulee mm. RE/Max Oy, Kulmakonditoria Oy ja Kauneushoitola Maunola Oy. Asuntoja kohteessa on yhteensä 73 kpl.

Mäntsälän K2 panostaa keskeiseen sijaintiin ja palvelujen läheisyyteen. Asukasviihtyvyys nostetaan uudelle tasolle ylimmäisen kerroksen yhteiskäyttöisen Lataamo –kokonaisuuden avulla. Lataamosta löytyvät terassillinen saunaosaston takkahuoneineen ja hyvin varusteltu kuntoiluhuone. K2 rakennetaan myös vastaamaan tulevaisuuden energiatehokkuusstandardeja. Taloyhtiö lämmitetään pääosin Yandexin palvelinkeskuksen vähäpäästöisellä hukkalämmöllä, lisäksi aurinkosähkön hyödyntäminen on pitkälle suunniteltua.

Taaleri Kiinteistökehitysrahaston tarkoituksena on jalostaa kiinteistöjä ja tehdä käyttötarkoituksen muutoksia sekä kiinteistökehitystä. Kehityskohteet tulevat pääosin asuinkäyttöön. Rahasto rakennuttaa pääasiallisesti vapaarahoitteisia asuinkerrostaloja.

”Rahasto sijoittaa innovatiivisiin kiinteistösijoituskohteisiin, jotka samalla kehittävät toimialaa. K2 asuinliiketalohankkeessa meitä kiinnostivat kohteen sijainti, energiaratkaisut, arkkitehtuuri sekä korkeamman talon katolla sijaitsevan virkistystilan mahdollistama yhteisöllinen asuminen ja siten yhteistyö Finesco Investin kanssa alkoi luontevasti”, Taaleri Kiinteistökehitysrahaston johtaja Jouni Alho kertoo.

”Olemme myös iloisia siitä, että urakoitsijaksi valikoitui kilpailutuksen ja innovatiivisuuden vuoksi Bauschmidt Suomi Oy”, Alho jatkaa.

Bauschmidtilla on toimintaa neljässä maassa ja sen avainhenkilöt ovat toimitusjohtaja Pasi Viitaniemi, osaomistaja Erkki Vallbacka sekä Mäntsälän projektijohtaja Jari Sydänmetsä.

 

As Oy Mäntsälän Keskustie 2:

Pääsuunnittelija: Arkkitehtiruutu Oy, Juhani Hiltunen

Rakennuttaja: Rakennuttajayhtiö K2 Oy, omistajat: Taaleri Kiinteistökehitysrahasto Ky ja Finesco Invest Oy

Rakennuttaja- ja työmaavalvontapalvelut: Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy Urakoitsija: Bauschmidt Oy
RS-Pankki: Danske Bank Oyj
Myynti: Remax Eximas Oy ja Suomen AsuntoSatama Oy

 

Lisätietoja:

Rakennuttajayhtiö K2: Kari Järvenpää
040 049 0922 kari@finesco.fi

Taaleri Kiinteistökehitysrahasto Ky: Jouni Alho
050 305 4104 jouni.alho@taaleri.com

www.asoyk2.fi

Timi Haikala